SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

KRYEMINISTRI :KJO ËSHTË NJË JAVË ZJARRI. HYJMË NË FAZËN MË DRAMATIKE TË LUFTËS

error:
%d bloggers like this: