SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Detaje të reja janë publikuar se fundi nga operacioni i goditjes së bandës së grabitësve në Greqi. Po ashtu janë publikuar foto edhe emra të shqiptarëve të arrestuar. Të arrestuarit e kësaj organizate janë Indrit Arifai 20 vjeç, Mario Hoxha 19 vjeç, Adi Kala 33-vjeç si edhe Altin Mustafaj 24 vjeç. Ndërkohë në kërkim është Armando Roko 20-vjeç.

Në bashkëpunim me njëri-tjetrin këta persona kryenin grabitje të ndryshme. Ata u shkonin dyqaneve duke u prezantuar si pjesëtarë të një kompanie që merreshin me lyerjen e xhamave dhe zakonisht parkonin larg subjektit ku do të kryenin grabitjen. Deri tani janë zbuluar 36 grabitje në Athinë, ndërsa operacioni për arrestimin e tyre u zhvillua më 10 janar.///

error:
%d bloggers like this: