SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/24/04/2020//   Me rastin e Muajit te Shenjtë të Ramazanit, kryetari I bashkise Sarande Adrian Gurma, ka përcjellë urimin  e tij .

“Agjërim të mbarë, të lehtë e të pranuar për besimtarët myslimanë në muajin e shenjtë të Ramazanit, muajin e mëshirës, të faljes e të ndihmës vllazërore që më shumë se kurrë, marrin kuptim në këtë situate,  jo të zakonshme që po kalojmë.-përfundon mesazhi i Gurmës në këtë ditë të shenjtë për myslimanët.///R-SR///

error:
%d bloggers like this: