SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/01/04/2020//  Në një video selfie, botuesja Arlinda Dudaj rekomandon disa libra që mund të lexoni gjatë ditëve të karantinës. https://youtu.be/4fEUJca9Rgo

Dudaj sugjeron të mos lini pa lexuar triologjinë e tri grave të famshme, emrat e të cilave janë gdhendur në historinë e grave të suksesshme: Romanet- biografi që shkrimtari Alfonso Signorini ka shkruar për Maria Callas ( Tepër krenare, tepër e brishtë), Coco Chanel ( Një jetë si në përrallë), gruas e cila revolucionarizoi femrën nëpërmjet veshjes dhe gruas simbol të bukurisë, Marilyn Monroe (Të jetosh e të vdesësh për dashurinë). //R-SR// 

error:
%d bloggers like this: