SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kumbaro: Udhërrëfyesit turistikë, punë fantastike për promovimin e vendit

 Shqipëria po synon hapjen për tregje të reja në fushën e turizmit, e konkretisht atë aziatik, me qëllim zhvillimin e turizmit gjatë gjithë vitit. Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, pjesë e delegacionit të Kryeministrit Edi Rama në Japoni, bëri të ditur sot se zhvilloi një sërë takimesh me qëllim promovimin e potencialeve turistike të Shqipërisë, jo vetëm sa i përket turistëve, por edhe investimeve në këtë sektor.

“Në mbyllje të ditës së parë të vizitës në Japoni, ku zhvilluam takime intensive me kryefjalë turizmin”, u shpreh Kumbaro.

Ministrja po ashtu vlerësoi edhe punën e profesionistëve të sektorit që angazhohen për promovimin e Shqipërisë, të bukurive natyrore e vlerave kulturore, në Ditën Ndërkombëtare të Udhërrëfyesve Turistikë.

“Një ditë të veçantë për profesionistët e sektorit që angazhohen dimër e behar dhe bëjnë një punë fantastike për promovimin e Shqipërisë, të bukurive natyrore e vlerave kulturore”, tha ministrja.///

error:
%d bloggers like this: