SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Një e moshuar 89-vjeçare nga Florida u diplomua në master gjatë festave të fundvitit. Joan Donovan vendosi një kapelë dhe fustan për një ceremoni private diplomimi jashtë shtëpisë së saj për të festuar marrjen e diplomës master në shkrime krijuese nga Southern Neë Hampshire University.

Ajo u shpreh se mbaroi shkollën e mesme në moshën 16-vjeçare, por familja e saj nuk kishte para për ta dërguar atë në kolegj. Joan mori disa kurse pasuniversitare në shkollën e mesme lokale, por pasi u martua dhe krijoi një familje u detyrua ta linte.

Donovan u kthye në shkollë për të marrë diplomën e saj të asociuar bachelor nga një universitet katërvjeçar në moshën 84-vjeçare.

“Kisha frikë të provoja kolegjin,” tha Donovan. “Kështu që unë them, “provoni gjërat”. Nëse dështoni, provojeni përsëri… por thjesht vazhdoni të përpiqeni.”///

error:
%d bloggers like this: