SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Në klip, Diagne na jep pamjen nga kamera e tij e telefonit. Ai këput një foto të një bime. Aplikacioni zbulon objektin dhe kap vetëm bimën, jo zonën përreth saj. Diagne pastaj e ngjit menjëherë në aplikacionin Photoshop të hapur në laptopin e tij. Ai bën të njëjtën gjë me një libër dhe një manekin të veshjeve. 

Aplikacioni dhe mënyra se si ai integrohet në pajisje të shumta nuk do të thotë të prish fotografi, të prerësh objekte ose të dërgosh vetë email me imazhe. Gjithçka është e menjëhershme. Videoja mori mbi  5 milion shikime  në Twitter. Njerëzit ishin të impresionuar. 

“Nuk është zanat softuer, është magji magjike”,  shkroi një përdorues . 

“Kjo është puna e djallit! Kthehu Satana! Sidoqoftë seriozisht … kjo është neato, ”  tha një tjetër . 

“Kjo është jashtëzakonisht e lezetshme dhe e dobishme. Nëse nuk jeni të impresionuar me këtë, kontrolloni pulsin tuaj, ”  shtoi një tjetër.

Për zhvilluesit e interesuar dhe redaktorët e fotografive, Diagne ndau programin  në Github  dhe një version beta i aplikacionit është në  dispozicion për iOS dhe Android . 

error:
%d bloggers like this: