SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Redi Shehu foli me tone të ashpra në Open në Top Channel ndaj projektligjit për legalizimin e kanabisit. Shehu tha se është plotësisht kundër ndaj legalizimit të kanabisit.

‘Jam totalisht kundër legalizimit të kanabisit. Në radhë të parë ne nuk plotësojmë kushtet. Pas tërmetit dhe pandemisë së Covid-19, Shqipëria mund përballet me krizë ekonomike. Dhe zgjidhja më e lehtë është legalizimi i kanabisit.

E dyta është se ne nuk plotësojmë kushtet. Duke mos plotësuar kushtet rrezikon që kanabisi të mbetet në duart e mafias dhe shkakton situatën pasoja sociale’- tha Shehu.

Kjo deklaratë u kundërshtua nga ish-deputeti i PS ku tha që a refuzon që qytetarëve shqiptarë t’i hiqen të drejtat e qytetarëve të botës. ‘Refuzoj që shqiptarët të trajtohen si qytetarë të dorës së dytë apo dorës së tretë’- tha Kokëdhima.///

error:
%d bloggers like this: