SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Livadhja (Finiq): Vazhdojnë dëgjesat publike për buxhetin e vitit 2023

Ne bashkine e Finqit, vazhdojnë dëgjesat publike për buxhetin e vitit 2023.

Ne nje takim pune te tille zhvilluar ne Livadhja dëgjesa publike e komisionit të konsultimit të bashkisë dhe këshillit bashkiak, fokusoi aspekte te paketës fiskale dhe buxhetin për vitin 2023.

Sipas burimeve bashkiake ,takimi i degjeses ne Livadhja ka patur si qëllim të identifikojnë dhe evidentojnë problematikat me diskutime dhe ide të reja, bazuar në opinionet e banorëve, lidhur me planifikimin strategjik të Bashkisë dhe impaktin qe do te kene jeten e banoreve investimet dhe sherbimet qe u ofrohen atyre./sarandanews.a///

error:
%d bloggers like this: