SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Lulzim Basha ka fituar zgjedhjet dhe do të drejtojë Partinë Demokratike edhe për një mandat tjetër 4-vjeçar. Basha ka marrë 32.882 vota ose 81% të votuesve. Jemin Gjana njoftoi ne mbremjen e se dieles se në zgjedhjet e PD kanë marrë pjesë 41.100 ose 54.5% e të gjithë anëtarësisë.  Vota të vlefshme 40.074.

Kanë votuar: 41100. Në përqindje: 54.7%. 40674 vota  të vlefshme. Kadilli:  763. Harxhi:  991. Shehaj:  6038

Basha 32882 ose 81%///

%d bloggers like this: