SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Mali i shenjtë i Tomorrit, ja misteri që qarkullon në NASA

Një misteri i madh ka qarkulluar kohët e fundit në NASA, sipas një ish -punonjësi të këtij institucioni, i cili ka deklaruar në një ambient me miq të tij, që në Shqipëri dhe me ekzaktësisht në malin e Tomorit, ka ndodhur diçka e rëndësishme për NASA. Sipas tij, aty ka mundësi të madhe që në brendësi të malit të ekzistojë një piramidë e madhe që përmban objekte misterioze. Sipas tij, satelitet e fuqishëm të NASA kanë zbuluar diçka të tmerrshme nga ai mal. Sipas këtij shkencëtari aty mund të ketë zanafillën jeta tokësore dhe fundi i njerëzimit njëkohësisht. Vrojtimi që i është bërë me rreze nga sateliti ka treguar se materiali në atë mal nuk është tokësor. Me tej ai tregon se për shqiptaret ai është një vend i shenjtë dhe se aty kanë ndodhur shumë mrekulli, gjë që tregon se aty ka diçka jashtë normales dhe që ai material që është gjetur aty është shumë i mistershëm sepse mostrat që janë analizuar kanë nxjerrë që ky material është i pa njohur deri tani.///

error:
%d bloggers like this: