SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Atleti sarandjot Alush Cukari , i njohur ndryshe edhe si “Maratonomaku i Sarandes’, kete radhe ka objektiv zemren e kryeqytetit, Tiranen duke rendur neper akset nacionale te rrugeve.

“Nje dite me apre me 01.shtator u nisa ne oren 03:00 te mengjesit me makine nga Saranda ne oren 05:20 u nisa me vrap nga Zhama deri ne vazhdimin e rruges se Ndroqit dhe perfundova ne oren 08:20 plot 3 Ore vrap pa ndaluar 39 km. “-shkruan Çukari.

“Distanca u mat me makine gjate kthimit nga vendi i mbritjes tek vendi i nisjes Zham Akoma edhe nje vrapim edhe mbrije ne Tirane te Sheshi Skenderbej ku mbritja Finish do jepet live ne faqen time edhe ne portale Lajme nga Saranda etj.’-pohon te rejat e fundit sportive “Maratonomaku i Sarandes”, Alush Çukari

Edhe ne kete strat kombetar ai nuk ka harruar et falnderoje kreune Bashkise Sarande dhe persona te tjere qe e kane mbeshtetur ne misionin sportiv te tij.

“Falenderoj Kryetarin e Bashkise Sarande z.Adrian Gurma dhe Drejtorin e Sherbimeve Publike Sarande z.Rustem Duka per mbeshtetjen edhe shoferin Demo Lumani.- shkruan ne faqen e tij Atleti Sarandjot Alush Cukari duke postuar foto edhe video.

Me 4 shtator ai finalizon rrugeti9mni e ri duek mbajtur kanotjere dhe bluza sportive ku promovohet Saranda me slognet;”EJA ne Sarande!”, etj,.sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: