SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Mbërrijnë në Rinas 112 shqiptarë të riatdhesuar nga Italia, 14 ditë në vetëkarantinim të monitoruar

/ATSH/- Mbrëmjen e së shtunës mbërriti në Aeroportin Ndërkombëtar “Nënë Tereza” në Tiranë, fluturimi i parë i riatdhesimit të 112 bashkëqytetarëve tanë nga Roma, të bllokuar në Itali pas ndalimit të hyrjeve daljeve nga vendet e tjera, në Shqipëri si masë kundër përhapjes së COVID-19.

Kristlen Keri, drejtor i Autoritetit të Aviacionit Civil, bën të ditur se, stafi mjekësor në aeroport kreu procedurën e kontrollit të tyre.

“Gjithashtu, secili prej tyre ka plotësuar formularët e vetëdeklarimit dhe do të kalojnë 14 ditë në vetëkarantinim të monitoruar çdo ditë nga Policia e Shtetit. E njëjta procedurë do të ndiqet për të gjithë fluturimet e riatdhesimit”, – shprehet Keri.//R-SR//

error:
%d bloggers like this: