SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/01/04/2020// Bashkia e Kosturit në Greqi është një nga më të prekurat nga koronavirusi për shkak të disa fshatrave ku është përhapur masivisht.

Sot autoritetet greke kanë diskutuar me kryebashkiakun e Kosturit, një qytet shumë afër me Shqipërinë për një karantinë totale.

Vendimi nuk është marrë ende por Nikos Chardalia, ministri për Mbrojtjen Civile po kërkon nga grupi i ekspertëve të ngritur për situatën me koronavirusin propozime lidhur me situatën në Kostur pasi vetë Bashkia i ka bërë thirrje qeverisë për ndihmë, pergatiti BW./R-SR//

error:
%d bloggers like this: