SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Gazetari i Deutsche Welle, Bahri Cani, prej 20 vitesh ne Gjermani, nje vezhgues i holle i problematikave te diaspores shqiptare; permes nje postimi ne rrjetet sociale , ka bere nje analize reale te situatave , mbi diasporen shqiptare, ne rafshin diakronik dhe sinkronik ( ne pamje e saj historike dhe bashkohore.).

Raportet e diaspores me vendin e origjines .Kontributet e saj dhe lidhjet me qeverisjet ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni e Veriut , etj,. Shqetesimi i tij per fenomenin e njohur si “rrjedhja e trurit”, si dukuria me e fundit qe verehet ne Shqiperi, po edhe ne Kosove etj,(Video e Canit). /SARANDANEWS.AL///

%d bloggers like this: