SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Merkel mban fjalimin historik: Të mos mendojë askush se nuk varet prej tij.

error:
%d bloggers like this: