SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

“Nuk nxjerr më dekret si 13 tetori, që opozita thonë jo po nuk shkojmë ne se duam edhe këto edhe ato. Nëse nxjerr dekret për shpërndarjen e parlamentit, do nxjerr për shpërndarjen e qeverisë dhe do emëroj qeverinë dhe do shkoj do t’i çoj, jo me këta policët e Lleshit, që i kam identifikuar unë, por do i çoj me popullin shqiptar vetë, mbaje mend këtë që po them. Por nëse populli mendon që është mirë, që unë nuk jam normal dhe situata është shumë e mirë, kjo është diçka tjetër, se unë nuk jam aventurier”, tha sot presidenti Ilir Meta në një intervistë televizive.

Duke treguar fotot nga protesta për Teatrin, Meta tha se, “unë këta policë do i çoj në burg nesër, mbaje mend këtë që po them”.

“Unë dekretet do i zbatoj me popullin herën tjetër, nëse populli nuk është i gatshëm, është gjë tjetër. Të vish edhe ti me mua. Të çojmë kryeministrin e ri në zyrë atje nëse populli përkrah atë. Nëse populli përkrah një gangster kjo është një çështje tjetër, le të vazhdojë populli”, u shpreh Meta.

Presidenti Meta komentoi edhe ngjarjet e fundit lidhur me prishjen e Teatrit Kombëtar, duke e cilësuar si “një akt mafioz dhe të paligjshëm në të gjitha aspektet”.

“Në 13 prill 2000 u vendos si pjesë e ansamblit kulturor kompleksi i Teatrit Kombëtar dhe u vendos në mbrojtje. Është me firmën e qeverisë të kryeministrit Ilir Meta dhe ministrit Edi Rama. U vendos të merrej në mbrojtje se po shkatërrohej Tirana”, tha Meta.

Në lidhje me opozitën, Meta tha se, “unë nuk i bëj dot detyrat e të gjithëve”.

error:
%d bloggers like this: