SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kuvendi miratoi te enjten projektvendimin “Për zgjatjen e afatit të veprimtarisë së komisionit të Posaçëm për Reformën Administrativo-Territoriale në Republikën e Shqipërisë”.

Me 101 vota pro, Kuvendi miratoi zgjatjen e afatit të këtij komisioni.

Më herët, Konferenca e  Kryetarëve miratoi kërkesën e Komisionit të Posaçëm për Reformën Administrativo-Territoriale, për zgjatjen e afatit të punës së komisionit deri në datën 21 tetor 2022.

Deputetët e opozitës kërkojnë shtimin e numrit të bashkive, ndërsa PS mbështet ndarjen ekzistuese territoriale me 61 bashki dhe 12 qarqe.///

error:
%d bloggers like this: