SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Këtë të enjte pritet te ndodhë vizita e shumëpritur dhe e shtyrë në kohë e Kryeministrit grek Mitsotakis në Minoritetin grek në Shqipëri.

Sipas burimeve nga Bashkia e Finiqit, vizita zyrtare përfshin pritjen dhe takimet me përfaqesues te Minoritetit ne Qendren Kulturore “Katina Papa” në Livadhja.

Ne qendren kulturore “K.Papa” pritet qe Kreu i qeverise helene te ndjeke edhe nje koncert me kenge e valle nga artistët popullore te Minoriteit etnik grek ne Shqiperi.

Axhenda e Kryeministrit të Greqisë Mitsotakis pritet te përfshijë edhe nje vizitë ne Bashkine e Himarës dhe takime me zyrtaret vendore dhe politike te Omonias.

Vizita miqësore e Kryeministrit te Greqisë Qiriakos Mitsotakis në Minoritetin grek në Shqipëri, vleresohet e rendesishme ne kontekstin politik ne Shqiperi dhe në Greqi.

Ajo koincidon edhe me pragzgjedhjet e fundit vendore ne vendin tonë. /RED.sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: