SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

MUZA. Në vend të një homazhi për lirikun e shquar, Qazim SHEMAJ…

error:
%d bloggers like this: