SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Portrait of Robert Burns (1759-1796), Scottish poet. (Photo by Time Life Pictures/Mansell/The LIFE Picture Collection via Getty Images)

MUZA POETIKE_ROBERT BERNS_3_SARANDA RADIO_Interpret.Xh.Abazaj_v.2012

error:
%d bloggers like this: