SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Isuf Kalo, mjek, profesor, publicist dhe figurë e njohur e historisë së vendit në kapërcyellin midis dy sistemeve, është ndarë nga jeta.  Profesor Kalo po qëndronte prej disa muajsh në gjendje jo të mirë shëndetësore, jashtë Shqipërisë. Pritet sjellja e trupit në atdhe. Sipas një amaneti që ka lënë i ndjeri, lamtumira e fundit dhe varrimi do kryhen në vendlindjen e tij, në Luzat te Tepelenës.///

error:
%d bloggers like this: