SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

 Të gjithë pensionistët po marrin këto ditë sipas premtimit bonusin e Pakos së Madhe, ndërsa në muajin prill do të programohet një tjetër bonus. Nga Pakoja e Madhe e qeverisë prej 8 miliardë lekësh, dhënë në fund të muajit dhjetor përfituan 1.000.000 qytetarë.

Ministrja e Shtetit për Shërbimet dhe Standardet, Milva Ekonomi bëri të ditur se, Pakoja e Madhe ua ka bërë më të lehtë këtë dimër të vështirësuar për mbarë Europën nga inflacioni i luftës.///

error:
%d bloggers like this: