SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Nga sot, (e hene), hapen per publikun parqet sitet kulturore, historike e natyrore ne te gjithe vendin.

Ne rajonion jug-perendimor te vendit me epiqender Saranden, sot hapin “dyert” per publikun e gjere dhe cdo vizitor: parku arkeologjik i Butrintit, parku natyror i Syrit te Kalter dhe parku i Foinikes.

Rajoni jug-perendimor i Shqiperise eshte nder me te pasurit ne vend per dendesine e pasurive historike, arkeologjike, per numrin e monumenteve te kultures si dhe te resurseve ekoturistike natyrore.//R-SR//

error:
%d bloggers like this: