SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Nis shpërndarja e bonusit 8 mijë Lekë, 695 mijë pensionistët kanë afat 36 muaj për ta tërhequr

Prej datës 3 Janar ka nisur shpërndarja e bonusit prej 8 mijë Lekësh për pensionistët.

Në disa zyra të postës qytetarët presin në radhë për shkak të fluksit. Por sipas Institutit të Sigurimeve pensionistët për të shmangur radhët të paraqiten në zyrat e psortës sipas grafikut që kanë për të marrë pensionin mujor.

Të moshuarit thonë se përballë këtyre çmimeve të kripura shpërblimin prej 8 mijë lekësh është një ndihmë e vogël, sidomos duke patur parasysh që pensionet e tyre janë minimale.Për ta përfitimi i këtij bonusi shtesë ishte një surprizë , pasi në Dhjetor sa morën shpërblimin e fundvitit prej 5 mijë lekësh.///

error:
%d bloggers like this: