SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Nje nga dy te arrestuarit per ngjarjen e  Ksamilit eshte punonjes i IKMT Tirane.

Qytetari nga Saranda dyshohet se i ka paguar 5 mijë euro punonjësit të IMT për kryerjen e një ndërtimi pa leje. Në orët në vijim pritet që policia të dalë me një deklaratë zyrtare?Lajm ne perditesim).///

error:
%d bloggers like this: