SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

“Njerëz si ata”, libër i ri i autorit Panajot Bolit

“Njerez si ata”, botim i shtepise botuese “Neraida”, Tirane, eshte libri i ri i autorit Panajot Boli.

Sipas autorit libri i ri perfshin skicime profilesh, copëza interesante jete te njerezve qe lanë dhe lenë gjurmë në komunitetin e Minoritetit Etnik Grek, si Arqile Boti, Irini Qirjako, Vangjel Papakristo, Lefter Çeko, Dhimitër Koça ,Sokrat Papadhopulli e tjerë..Me heret Boli ka botuar disa libra si “Sy te trishtuar”,”Nostagjia çapitet ne rruget me kalldrëm, “Sonte hena”, “Lotet e hardhisë”, etj,//sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: