SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Natyra është plot me gjëra madhështore nga vargjet malore të mrekullueshme, në pamje piktoreske të thella të detit e deri te skajet mahnitëse të natës. Por, përballë tij, asnjë prej tyre nuk e krahason me madhështinë e kalit që është konsideruar ndër më të bukurit në botë.

Njihuni me Frederikun e Madh, një kalë madhështor Friesian nga Ozarkët në Sh.B.A-në qendrore, i konsideruar nga shumë studiues si më i pashmi në botë. Me emrin si të monarkut historik të Prusit të shekullit të 18-të, Frederik ka fituar zemrat e shumë njerëzve me lëkurën e tij të mrekullueshme dhe kaçurrelat e zezë. Për më tepër ju ftojmë të ndiqni një galeri të disa nga fotove më të veçanta të Frederik.

error:
%d bloggers like this: