SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

=TË DERUAR PENSIONISTË!

Shërbimi I pagesës së pensioneve  në sportelet tona  është pezulluar per shkak  të koronavirusit.

Pensioni do t’ju sillet në banesë (pa u tarifuar)’

Për këtë arsye, lini të dhneat  tuaja  të kutia postare:

Emër, Mbiemer/ ID .(Numrin me shkronja të Kartës së Identietit), Adresen e sakte, si dhe numrin e telefonit.

Gjithashtu, ju,  mund të kontaktoni edhe e këta numra telefoni:

069 78 63 091……..069 22 58 411 dhe 069 57 70 115

FALEMINDERIT!

FILIALI I POSTËS   SARANDË.

error:
%d bloggers like this: