SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Not. Sarandë: Notari 14 vjeçar Ediliano Huna përgatitet për Kampionat

Notari Sarandjot 14 vjec Ediliano Huna ne stervitjet e fundit ne Kompleksin e Notit ” Esat Mamca”. Neser niset per ne Tirane per te marr pjese ne nje Kampionat per Notin. Ai eshte stervituar cdo dite edhe pse ne kohe me Shi.

Notari 14 vjeçar dhe gjyshi i tij falenderuan per mbeshtetjen e derisotme.

Huna eshte notar per gati 5 vjet duke arritur vende te mira per moshen e tij./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: