SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

  • Nga data 18 maj do të ndërmeren hapa konkretë për hapjen e objekteve të kultit të cilat u mbyllen që në fillim të muajit mars pas shpërthimit të pandemisë edhe në vendin tonë.
    Njoftimin e ka bërë me dije vetë kryeministri Rama gjatë një komunikimi on line me përfaqësuesit e lartë të klerit shqiptar.
  • Këta të fundit i kanë kërkuar Kryeministrit që të hapë objektet e kultit me sugjerimet përkatëse për të shmangur takimet mes besimtarëve.
    Ndërkaq kryeministri Rama tha se nga data 18 maj kur do të jetë konfiguruar edhe projekti i fazës së dytë të hapjes, do të jepen edhe disa indicie për objektet e kultit.///
error:
%d bloggers like this: