SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

OMONIA zgjedh kandidatët  për kryebashkiak në Finiq, Dropull dhe Himarë

PBDNJ dhe OMONIA  kanë zgjedhur sot kandidatët  për kryebashkiak për Finiqin, Dropollin dhe Himarën.

Kandidatura zyrtare për kryebashkiak i Finiqit në zgjedhjet e 14 Majit nga sot është Leonidha Hristo, për Dropullin dhe Pogonin, Thanasis Manekas dhe për Himarën, Fredi Beleri

Sipas burimeve të SarandaNews.al, në mbledhjen e Këshillit të Prgjithshëm të Omonias këtu në Sarandë, ka qenë i pranishmë dhe ka vlerësuar të tria kandidaturt edhe kreu i PBDNJ Vagjel Dule duke i cilesuar si përfaqësues të komuniteve  dhe fituese në këto bashki.

Në një komunikatë të shpërndarë për publikun nga Këshilli i Përgjithshëm i DEEEM-OMONOIA theksohet se për zgjedhjet e ardhshme vendore të 14 majit.

Këshilli i Përgjithshëm zgjodhi unanimisht kandidatët për kryetar bashkie OMONIA-KEAD për zgjedhjet e ardhshme në bashkitë Deropoll-Pogon, Phoinikei dhe Himarë Athanasios Manekas, në bashkinë e Phoenikeit Leonidas Christou dhe në bashkinë e Himarës Fredis Beleris./sarandanneës.al///

error:
%d bloggers like this: