SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/03/04/2020/  Në kuadër të operacioneve humanitare, 147.633  familje shumë në nevojë dhe pensionistë të vetmuar janë ndihmuar me ushqime e barna mjekësore deri tani.

Kryeministri Edi Rama deklaroi se vetëm ditën e sotme janë ndihmuar 7 087 familje.

Konkretisht në Berat janë ndihmuar 1641 familje, Tiranë 942, Elbasan  758, Kukës 500 familje, Dibër 3582, Korçë 322, Shkodër 350, Gjirokastër 309, Lezhë  1114, Durrës 1250, Vlorë 550 dhe në Fier  513.

Kryeministri siguroi se “do të vazhdojmë kështu, nesër, pasnesër, papushim deri në fund të luftës”./R-SR//

error:
%d bloggers like this: