SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Pak çaste me Ilirian ZHUPA…

Pak çaste me Ilirian ZHUPA, i ‘fundit i Mohikamëve’ nga ‘shkolla poetike’ e Tepelenës, krahas ‘shkollave te tjera poetike’ atëbotë, në v.’70-’80 , si simotrat e Lezhës, Tropojës, etj,. ……./shh///

error:
%d bloggers like this: