SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

PD.Arena. Av.Ilir Nikolla terhiqet nga balotazhi, mbështetet kandidatin Ardit Cikulin

Kandidati i PD per kryetar Bashkie ne zgjedhjet e ardhshme lokale, Ilir Nikolla, është tërhequr nga balotazhi i parashikuar për të dielën, me 11 Dhjetor.

Kandidati Nikolla ka paraqitur tërheqjen nga balotazhi dhe ka ofruar mbështetje për Ardit Cikulin si kandidat për kryetar të Bashkisë Sarandë.

Në zgjedhjet e 4 Dhjetorit, Ardit Cikuli kishte marrë 582 vota ose 49.3%, Ilir Nikolla 310 ose 26.3%, Spiro Vaso 252 ose 21.4% dhe Armando Magllara 33 vota ose 2.8% të votave. ///

error:
%d bloggers like this: