SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

PD Sarandë: Primaret. Ardit Cikuli dhe Ilir Nikolla në balotazh.

Primaret e Partisë Demokratike, per kandidatin zyrtar per kryebashkiak i cili do te perballen me rivalin socialist, sot perfunduan ne balotazh, pas nje pjesemarrje te konsiderueshme te votuesve.

Sipas konfirmimit rezultatet e ketij votimi kane qene perkatesisht: Ardit Cikuli 582 vota, Ilir Nikolla 310, Spiro Vaso 252 dhe Armando Magllara 33 vota.

Pas mbylljes së procesit të numërimit, kandidatët për balotazh Ardit Cikuli dhe Ilir Nikolla, u prononcuan per mediat me mesazhe vleresimi per PD dhe anetaresine e saj dhe mbi te gjitha me nje fryme perbashkimi.

Ata i uruan sukses njeri-tjetrit dhe kandidateve qe moren pjese ne kete gare te rendesishme.

Java e ardhshme e balotazhin mes Cikulit dhe Nikolles, do te percakoje edhe fituesin zyrtar te PD i cili do te perballoje se bashku me forcen politike te Opozites sfiden e madhe per te rifituar Saranden si Bashki, pas tre mandateve te socialisteve qe pretendojne serish mandat./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: