SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

PENSIONI. TANI POSTA SHQIPTARE TA SJELL NË SHTËPI. SI E PRESIN KËTË SHËRBIM PENSIONISTËT?

/SARANDË, 28 Mars-Radio SARANDA/// Pensioni në shtëpi. Si e presin këtë shërbim pensionistët?.

Gjatë këtyre ditëve në  edicionet informative kemi bërë të ditura shërbimet që ofron Filiali i Postës shqipare në Sarandë, në kushtet e pandemisë.. Po c’thonë vetë pensionistët për këtë  shërbim? Ne kontaktuam sot me pensionistin Sofokli Mekshi dhe morëm përshtypjet e tij .

“Unë shkova direct në Postë, shkrova në një fletë identitetin tim , numrin e kartës ID, adresën e saktë dhe për dy ditë pensioni më erdhi në zarf në pallatin time, në lagjen Kodër,(Lagjja Nr.4).”-pohon pensionisti Mekshi.

Sipas tij, “nje pensioniste F.Thoma mori në telefon Filialin të Postës dhe për dy orë  pensioni  i erdhi në shtëpi”,-pohon I kënaqur ng ky shërbim në ditë pandemie, zoti Mekshi në Sarandë.///R-SR///

error:
%d bloggers like this: