SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kryeministri Edi Rama në një prononcim për mediat jashtë Kuvendit, kryeministri Edi Rama u tregua sërish i rezervuar me qëndrimet e tij lidhur me Partinë Demokratike.

Sjelljen e tyre në Kuvend sot, kryeministri tha se e mirëkupton, duke ironizuar se janë në një traumë e proces traumatik, pas përjashtimit të Sali Berishës nga grupi parlamentar.Lidhur me gjestin e Partisë Demokratike për grisjen e fletëve të votimit, Rama tha se ishte një gjest instiktiv

Votat e grisura, për të pikturuar në zyrë? I shte një moment i rëndësishëm dhe një moment i bukur për ne sepse nga sot Kuvendi ka në krye një grua të admirueshme dhe një politikane që nuk i ka fryrë konfliktit. Është lajmi i mirë besoj unë.

Sa i përket pyetjet që më bën, ky mandat do të jetë shumë i rëndësishëm në përpjekjen për të pastruar Shqipërinë. Do të marrim një vendim për ndalimin e qeseve plastike.

Jo vetëm zonat turistike por edhe ato rurale të kenë një nivel tjetër në raportin me mjedisin. Ishte gjest institiktiv. Jemi duke punuar prej dy muajsh. Qesen e kërkova se nuk e kisha me vete”, deklaroi rama..///

%d bloggers like this: