SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Perkthyes/guide, bletar, ekolog, shefi i pare i pritjes ne ish Hotel turizmin “Butrinti”(1973). Guide e ish Albturizmit shqipar. ..COHO:”kur te vdes mos me coni ne kishe..po te parku i bleteve…kungimi me i mire per te vajtur ne parajse.”.)

error:
%d bloggers like this: