SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

1, 5 milione euro jane vendosur në dispozicion të peshkatarëve ne mbeshtejt te rinovimit të flotes.

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural , Frida Krifca gjate nje takimi me fokus financimin e flotes së peshkimit në Shqiperi nepermjet programit te BE-“Fishing Blu”, vuri në dukje se gati 90 per qind e anijeve të peshkatarëve në Shqipëri ,kane mundur të kryejnë invesitme të rëndesishme per rritjen e sigurise ne bordin e anijeve…(Video) ///

error:
%d bloggers like this: