SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

PS. Zgjedhjet e 14 majit. A i keni gati kandidatët? Rama: Gati kemi patronazhistët…

Kryeministri Edi Rama, në përfundimit të një mbledhjeje në selinë e PS, i pyetur në lidhje me faktin nëse janë gati emrat për kandidaturat e zgjedhjeve lokale të 14 majit, u shpreh se e rëndësishme është që janë gati patronazhistët. Rama nuk ka kursyer ironitë, kur tha se PS është një parti e konsoliduar, e jo një çetë që mblidhet e shpërndahet sipas tij sipas thirrjeve.

“Gati kemi patronazhistët kjo është më e rëndësishme. Konsultim me partinë nuk diskutohet se kemi parti jo çeta që mblidhen e shpërndahen sipas thirrjeve. me komunitetin përmes sondazheve që i kemi bërë praktikë të konsoliduar, edhe me opinionin e kryesisë”, tha Rama.///

error:
%d bloggers like this: