SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Në pikat kufitare të Kakavijës dhe Kapshticës situata paraqitet kaotike përsa i përket radhës së krijuar.

Qytetarët që janë nisur drejt Greqisë janë bllokuar prej orësh, pasi nuk u del në sistem garancia nga punëdhënësi në Greqi.
Qytetarët shprehen se i kanë treguar doganiereve mesazhin, por për ta nuk është garanci e mjaftueshme.

Për sa i përket kontrollit nga stafi mjekësor në kufi një rregull i tillë nuk është duke u zbatuar as nga pala shqiptare dhe as nga pala greke

error:
%d bloggers like this: