SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Qytetarët shqiptarë që ndodhen në Greqi nuk do të penalizohen

/31 mars/ATSH/ Qytetarët shqiptarë që ndodhen në Greqi me leje 90-ditore nuk do të penalizohen nga qeveria greke për shkelje të pavullnetshme të afatit si pasojë e mbylljes së kufirit.

Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur interesit të qytetarëve shqiptarë që ndodhen në Greqi dhe kërkojnë të kthehen në Shqipëri pasi u mbaron leja e qëndrimit 90-ditor në zonën Shengen.

Rama deklaron se nuk do të gjobiten nëse kalojnë afatin e qëndrimit, për shkak se kufiri është mbyllur si pasojë e vendimit për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

“Miq që jeni në Greqi me leje 90 ditore! Qeveria greke nuk do t’ju penalizojë për shkelje të pavullnetshme të afatit si pasojë e mbylljes së kufirit. Kufiri është i mbyllur prandaj qëndroni pa lëvizur, mbroni veten dhe familjet tuaja”, deklaroi Rama.//R-SR//

error:
%d bloggers like this: