SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kryeministri Edi Rama mblodhi nje dite me pare ministrat e kabinetit qeveritar në diskutime në këtë fillimvit.

Kryeministri publikoi në rrjetet sociale dy foto të mbledhjes me ministrat, ku sipas tij u diskutuan “projekte konkrete dhe punë konkrete, për rezultate konkrete në vitin ku sapo hymë”.

“Shumë për të thënë, po sidomos shumë për të bërë, duke pasur çdo ditë parasysh mbi të gjitha ata që kanë më shumë nevojë”, shkroi Rama. Prej disa orësh, kryeministri zhvilloi një diskutim maratonë me ministrat e kabinetit qeveritar.///

error:
%d bloggers like this: