SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kryeministri Edi Rama njoftoi se fundi se nga 1 qershori do të hapen kufijtë tokësorë me të gjithë fqinjët.

Kufizimi ekstrem i qarkullimit Greqi-Shqiperi dhe anasjelltas, ka shkaktuar prej dy muajsh bllokimin e cdo levizje.

Burime te sarandanwes.al, bene te ditur se megjithe ndalimin e kalimit nga te dyja vendet fqinje, nuk kane qene te pakta kalimet nga “mali” te shtetasve shqiptare qe jetojne ne Greqi. Kjo, per raste te vecanta te semundjeve te renda ose te vdekjeve.

Edhe per raste te vdekjeve kalimet ne te dyja anet e kufirit shoqeroheshin me masa drastike te karantinimit te detyrueshem per 14 dite.

Po keshtu, mesohet se tani cmimi i nje udhetimi nga Saranda drejt Greqise do te kushtoje me shtrentje se me pare.

Distancimi fizik i pasagjereve ne nje autobuz te linjes Sarande-Athine, do te kete kostot e paparashikuara me pare.

Nje bilete per Athine nga Saranda, tani, do te kushtoje jo me pak se 70 euro !

error:
%d bloggers like this: