SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kryeministri Edi Rama do të nisë së shpejti një bashkëbisedim audio në rrjetet sociale.

Kryeministri njoftoi sot nisjen e këtij formati të ri, pjesë e së cilit do të jenë personazhe të ndryshme.

“Podkasti im së shpejti”, shkruan Rama në rrjetet sociale.

Një podkast është një formë e medias digjitale që përbëhet nga një seri episodesh në format audio, video, radio digjitale, PDF, ose ePub që i jep mundësinë e abonimit dhe shkarkimit të episodeve të ndryshme nëpërmjet internetit.///

error: