SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Rama sqaron qytetarët për ID dhe pasaportat, si të aplikoni

     

Mbrëmjen e sotme kryeministri Edi Rama ka shpjeguar përsëri procedurën për marrjen e pasaportës dhe kartës së indetitetit.

Përmes një videoje të shpërndarë në rrjetet sociale Rama thekson se aplikimi i formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës bëhet përmes portalit “e-albania.al”.

Sipas kryeministrit,  qytetarët duhet të paraqiten vetëm 1 herë pranë zyrave të aplikimit, pasi pjesa tjetër bëhet online.

Postimi i Ramës:

?PROCEDURA PËR MARRJEN E PASAPORTËS DHE KARTËS SË IDENTITETIT

?NË PLATFORMËN https://e-albania.al/ GJENI SHËRBIMIN: “APLIKIM I FORMULARIT PËR LËSHIM OSE RINOVIM TË PASAPORTËS”

?NË SMS DHE E-MAIL JU VJEN LINKU PËR TË REZERVUAR DATËN DHE ORËN E TAKIMIT PRANË ZYRËS ALEAT

?JU DO TË PARAQITENI VETËM 1 HERË PRANË ZYRAVE TË APLIKIMIT, PASI FORMULARI DHE REZERVIMI I TAKIMIT DO TË KRYHEN ONLINE

?PROCEDURË E THJESHTË, QË ZGJAT VETËM 2 MINUTA!

?KUJDES! DITËN E TAKIMIT, JU DUHET TË KENI ME VETE KUPONIN E RI PËR PASAPORTË APO KARTË INDENTITETI DHE DOKUMENTET E VJETRA, QË DUHET T’I DORËZONI NË ZYRAT E APLIKIMIT./ Opinion.al

error:
%d bloggers like this: