SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kryeministri Edi Rama ka mbështetur ambasadoren e ShBA, Yuri Kim për reformën në drejtësi.

Në twitter, Rama shkruan një thënie të Shekspirit: “Ferri është bosh. Të gjithë djajtë janë këtu”

Ambasadorja Yuri Kim u shpreh se thathethemet për një marrëveshje të për të vrarë reformën në drejtësi të mos jenë të vërteta.

“Shpresoj të mos ketë asgjë të vërtetë për thashethemet për një marrëveshje në të fshehtë për të vrarë reformën në drejtësi në Shqipëri. Reforma është e dhimbshme, e ngadaltë dhe e papërsosur, por është e nevojshme, progresi duhet të vazhdojë.’

error:
%d bloggers like this: