SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Nga Robert BALLACI

Rruga Kardhiq-tunel -Delvinë, ka nevojë emergjente për veshjen e skarpatave me rrjeta teli mbrojtese per te shmangur ngjarjet nga rrëshqitjet e ndryshme te formacioneve gelqerorore, te dherave dhe gurëve per shkak te reshjeve.

Apeli vjen nga specialistet tani qe ka nisur stina e reshjeve. Nga vezhgimet ne terren konstatohet se shume pak veshje me rrjeta teli jane instaluara ne skarpatat e rruges ne drejtimin Kardhiq-Tunel i Skerfices.

Sot pjesa me e madhe e skarpatave perpara mberritjes ne tunel dhe pasi e kalon tuneli, jane te zhveshura dhe pa mbrojtjen qe siguriojne rrjetat e telit me ganxhat metalike te mberthyera ne siperfaqet e pjerreta te skarpatave. /sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: