SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Rubrika Kulturë: ‘Lirika poetike e AnëBistricës në vargjet e poetit Panajot Boli’

‘Lirika poetike e AnëBistricës në vargjet e poetit Panajot Boli’.

Ky eshte boshti i nje veprimtarie kulturore promovuese qe organizohet me 13 dhjetor ne Mesopotam pas nje bashkepunimi Bashkia Finiq-Shkolla Mesoptam.

Sipas burimeve te Drejtorise se Kulturës në Bashkinë e Finiqit aktiviteti do te organzohet te amrten , me 13 dhjetor, në orën 11.00 në lokalin pranë kësaj shkolle.

,Spektakli poetik ‘Lirika poetike e AnëBistricës në vargjet e poetit Panajot Boli’, do te ne fokus promovimin e dy librave të autorit Panajot Boli: ‘Lotët e hardhisë’ dhe ‘Το μυστικό του ήλιου’.

Moderatori i kësaj veprimtarie do te jete aktori i mirënjohur Karafil Shena./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: